Lederne som powerkanal i den interne kommunikation

Studier viser at god lederkommunikation påvirker hvad medarbejdere tænker om og føler for en organisation. Du har sikkert selv oplevet den effekt en leder der er god til at kommunikere har? Bruger I den uhyre effektive kanal som lederne er, godt nok? 

Om kurset

Målet med kurset er at udvide din personlige værktøjskasse når du fremover skal rådgive ledere.  

Du har helt sikkert styr på alt det basale med budskaber, målgrupper, kommunikationsplaner osv. Vi kommer derfor til at styrke dine evner som rådgiver. På kurset lærer du især, hvordan du hjælper dine ledere med at fremstå troværdige – både i hverdagen og når kriserne presser sig på.

At arbejde med lederkommunikation tager tid, det er ikke nær så synligt som at producere en masse og resultaterne vil tage længere tid om at blive synlige. Men kurset her er er en mulighed for dig som intern kommunikatør, hvis du gerne vil efterlade et stærkt indtryk. Det kan forandre måden du bliver set på som kommunikatør og de samtaler du bliver involveret i.  

  Det får du med hjem

💡  Viden om de seneste trends og tendenser indenfor lederkommunikation

⚒️ Nye værktøjer til at rådgive og træne ledere i kommunikation  

📣 Første bud på hvordan lederne kan få en stærkere stemme i organisationen

Programmet

Sådan hjælper vi lederne med at bedrive god intern kommunikation

Vi starter med at se på hvornår og hvordan vi bedst kan bruge lederne som intern kommunikationskanal? Vi undersøger hvad der sker med de corporate budskaber vi beder dem om at overbringe? Og så ser vi på hvad de ledere der gør det godt, gør.  

Design af lederkommunikationen 

Vi tegner de første streger i forhold til hvordan lederne bedst bruges som kanal for intern kommunikation i jeres organisation. Hvordan bliver de brugt i dag? Hvilke erfaringer har I? Hvad fungerer? Hvad fungerer ikke? Kunne andre modeller komme i spil? Hvad er din rolle og hvilke kompetencer skal du oparbejde?  

Nogle af disse spørgsmål skal der arbejdes videre med imellem de to kursusgange. 

 Lær at styrke ledernes kommunikationskompetencer

Vi klæder dig på til at hjælpe dine ledere til at blive bedre til at kommunikere når de skal præsentere foran deres medarbejdere. Derfor skal du på egen krop prøve kræfter med præsentationsteknik.

Du får nogle simple, men vigtige tips til at blive meget bedre til at komme ud over ”scenekanten”. Denne del af workshoppen bliver faciliteret af en af Danmarks bedste foredragsholdere indenfor området – Kristian Koch. Kristian coacher både rockbands, som eksempelvis Minds of 99, og ledere hos eksempelvis Arla Foods med at komme ud over “scenekanten”.

Mød underviserne

Kristian Koch 

Kristian Koch er Danmarks mest benyttede foredragsholder og coach, som hjælper både erhvervsfolk og Danmarks største musikere til at komme ud over scenekanten. 

Han har 15 års erfaring både internationalt og nationalt og har delt ud af sin ekspertise både på TV og i radio.

Gitte Ry Mathiasen

Gitte er Senior Communication Manager i Arla Foods’ Supply Chain.

Gitte har i de seneste år haft  ansvaret for at styrke toplederkommunikationen i Arla og er nu i gang med at hjælpe lederne i Arla’s Supply Chain med at brænde igennem med deres budskaber.

Under kurset vil Gitte dele ud af hendes erfaringer med at træne ledere og give dig praktiske værktøjer til at give god rådgivning og ærlig feedback.

Pris & Praktik

Prisen er: 12500,- DKK og er inklusive forplejning under kursus, frokoster m.m.

Kurset varer to hele dage fordelt over nogle uger.

Kurset vil blive igangsat, så snart der nok interessetilkendegivelser. Du kan helt uforpligtende registrere din interesse ved at klikke på linket nedenfor. Vi vil så kontakte dig når vi er klar til at starte kurset op.

Vi satser på at starte kurset op i november 2023.