Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

NextLevel IC opfylder naturligvis kravene til sikker opbevaring af de personlige data, vi registrerer – helt i tråd med persondataforordningen pr. 25. maj 2018.  

Vores ydelser er rettet mod erhvervsdrivende, og de oplysninger vi registrerer, er derfor primært om den virksomhed, du repræsenterer. 

Herunder kan du læse, hvilke data vi opbevarer i hvilke situationer. Du kan også læse, hvordan du forholder dig, hvis du gerne vil have at vi ændrer noget, gerne vil slettes helt fra vores systemer eller klage. 

Generelt om websitet

Vores website leveres i samarbejde med Squarespace. Squarespace er i denne sammenhæng databehandler og Next Level IC er dataansvarlig. Hvis du vil vide mere om Squarespace og hvordan de forholder sig til Privatliv og sikkerhed, kan du få mere at vide her.  

Hvilke informationer indsamler vi og med hvilket formål 

Når du besøger websitet: Vi indsamler automatisk oplysninger om dig og din brug af websitet, når du besøger sitet. Det er f.eks. oplysninger om din IP-adresse, hvilken type browser du bruger, hvilke sider du besøger, hvilke links du klikker på og generelt hvordan du bevæger dig rundt på sitet og hvordan du bruger den. 
 
Formålet er (at forfølge vores legitime interesser i) at optimere brugeroplevelsen og sitetet funktioner samt at kunne registrere hvor lang tid besøgende er på websitet, og for at kunne vise dig relevant information. 
 
Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen). 
 
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og siger ja tak til at modtage anden markedsføring: Vi indsamler oplysninger om dit navn din e-mailadresse, telefonnummer, hvilken virksomhed du repræsenterer, branche, dit samtykke samt dine interesser og præferencer, hvis du selv vælger at oplyse det. 
 

Formålet er at kunne sende nyhedsbreve til dig og i øvrigt at forfølge vores legitime interesser i at sende dig markedsføring. 
 
Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen). 

Når du tilmelder dig et kursus hos os: Vi indsamler oplysninger om dit navn din e-mailadresse, telefonnummer og informationer om den virksomhed du repræsenterer. 
 
Formålet med denne behandling er, at du kan deltage i kurset, som du har tilmeldt dig. Behandling af dine personoplysninger er en forudsætning for din tilmelding og efterfølgende administration af din kursusdeltagelse. 
 
Når du tilmelder dig, er indgåelsen af kontrakten om kurset det juridiske grundlag for behandlingen af dine personoplysninger 

Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen). 

 
Dine rettigheder 

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke informationer vi har registreret omkring dig. Ligesom du til enhver tid kan bede om at få dine data slettet helt fra ethvert af vores systemer. 
 
Det gør du ved at kontakte os på xx@xx 

 

Dine klagemuligheder 

Hvis du ikke synes, vi passer godt nok på dine data, eller hvis du ikke synes, jeg reagerer korrekt på en henvendelse omkring dine data, kan du klage til Datatilsynet her

 

Scroll to Top
Next Level IC