Om Nextlevel IC

Med fokus på den interne kommunikation giver Nextlevel IC dig og din virksomhed mulighed for at udnytte et stort potentiale.   

Mange hjemmearbejdspladser giver større afstand i virksomheden mellem medarbejdere og jo mere automatiseret virksomheden bliver, desto mindre kommunikeres internt.

Dog sidder der mange dygtige interne kommunikatører rundt omkring i de danske virksomheder.

Vi må tilpasse os verden og det har vi tænkt os at hjælpe jer med.

Det går langt hurtigere end før, så det er vigtigt at kunne følge med, også i den interne kommunikation, så der ikke opstår misforståelser og fejl.

Vi hjælper jer med at gennemtænke processer og stoppe op for at se om I er på rette spor. Især internt, så det du laver giver mening for virksomheden.

Med workshops, kurser og foredrag, bringer Next Level IC lys over de områder, som til daglig er overset, men har stor indflydelse på beslutninger, som enten kan føre til noget stort eller kan ødelægge det hele.

Vi bringer jer videre til næste niveau, så book gerne konsulenthjælp til løsning af nogle af jeres udfordringer.

 
Jonas Bladt Hansen Profilbillede

Jonas Bladt Hansen

Jonas har mere end 15 års erfaring med intern kommunikation – både ‘hands-on’ på indersiden af store organisationer som DSB, Arla og Danske Bank, og som konsulent i nogle af danmarks største og hurtigst voksende virksomheder.

Email
[email protected]

Telefon
+45 3138 7880

Scroll to Top
Next Level IC