Lederne som powerkanal i intern kommunikation

Kursus - Sådan hjælper du lederne med at blive en powerkanal i den interne kommunikation

Eksklusivt Kursus (kun plads til 8 deltagere) - Sådan hjælper du lederne med at blive en powerkanal i den interne kommunikation

God lederkommunikation er afgørende for, at medarbejderne har tillid til lederen, for motivation og trivsel, og i sidste ende for virksomhedens succes. Men hvordan kan man som rådgiver bedst muligt hjælpe lederen med at blive bedre til at kommunikere internt? Det er dét der er i fokus på dette helt unikke “Coach the coach” kursus. 


På dette kursus vil Gitte Ry Mathiasen, Senior Communication Manager fra Arla Foods og Kristian Koch, landets førende scene- og præsentationscoach klæde dig på så du kan hjælpe dine ledere med at tage deres interne kommunikationskompetencer til næste niveau. 


Gitte og Kristian har de seneste år samarbejdet om at hjælpe Arlas ledere med at blive bedre til at kommunikere internt. På kurset vil Gitte fokusere på hvilken rolle man spiller som rådgiver – og hvordan din forståelse af din egen rolle påvirker din evne til at give feedback der hjælper lederne. 


Kristian vil klæde dig på til at forstå hvad god kommunikation er, og hvilke virkemidler man kan bruge – og IKKE skal bruge. Du får nogle helt nye perspektiver på, hvad god kommunikation er, som du kan gå hjem og bruge dagen efter kurset. 


Kurset er et praktisk orienteret kursus, hvor du selv får mulighed for at afprøve nye metoder og teknikker på dagen.

Målgruppe

Du er kommunikationsrådgiver hvor du arbejder tæt sammen med ledere i organisationen. Måske har du brug for ny inspiration til, hvordan du skal arbejde med at klæde lederne bedre på i den interne kommunikation, eller også står I overfor at skulle fokusere mere på lederkommunikationen i jeres organisation. 

Programmet

Intro til Lederkommunikation

Hvad er god lederkommunikation i dag? Hvordan har forventningerne til kommunikation forandret sig? Hvad betyder det for måden lederen kommunikerer på – og for rollen som rådgiver?

 

Relationen mellem dig og lederen

Her ser vi på, hvordan din opfattelse af din rolle i forhold til lederen samt relationen spiller ind i forhold til at kunne rådgive bedst muligt. Gitte vil her komme ind på nogle helt konkrete ting, du bør være opmærksom på og komme med konkrete eksempler på, hvordan hun bevidst har arbejdet med dette. 

 

Sådan hjælper du lederne med at komme “ud over scenekanten”

I denne sektion vil Kristian Koch smide dig op på scenen så du kan mærke på egen krop, hvordan det er, at præsentere for andre – og modtage feedback. Herefter vil Kristian give helt konkrete værktøjer til, hvad man kan gøre, for at få langt bedre gennemlagskraft når man står overfor en hvilken som helst forsamling og skal præsentere. Du vil både lære om det verbale og non-verbale sprog, design af slides og psykiske elementer som eksempelvis at håndtere nervøsitet. Efter at du har lært dette, vil du få mulighed for at afprøve de tillærte teknikker på dagen. 

 

Giv lederne feedback som de vil lytte til

Vi slutter dagen af med at drøfte, hvordan vi kan bruge det vi har lært i forhold til at klæde vores ledere bedre på. Her vil både Gitte og Kristian trække på deres viden og praktiske erfaringer, som klæder jer på, til at give lederne feedback som de lytter til. 

 

Hør hvad Gitte og Kristian fortælle hvad du kan forvente af kurset:

Praktiske informationer

Dato: Kurset afholdes den 18. juni fra kl 9-15.30 

Sted: Akademikertårnet, Lindevangs Allé 2, 2000 Frederiksberg

Pris: 7800,- DKK.

Kursusfacilitatorerne

Gitte Ry Mathiasen

Gitte har i de seneste 10 år arbejdet hos Arla Foods, hvor hun blandt andet har haft ansvaret for topledelsens kommunikation internt i organisationen. Hun er p.t. ansvarlig for den interne kommunikation i Arla Foods’ Supply Chain, hvor hun har stort fokus på at give lederne værktøjer og hjælp til at kommunikere effektivt i organisationen. Gittes mantra er, at “dit udtryk sætter et aftryk” – om du vil det eller ej. Så derfor kan man lige så godt være bevidst om sit udtryk. Det vil Gitte utvivlsomt dele mere om på kurset.

Kristian Koch

Kristian er en af Danmarks mest eftertragtede foredragsholdere og coaches som både hjælpere ledere og musikere som The Minds of 99  i at formidle troværdige og fængende budskaber. Kristian coacher ledere i deres bevidste og ubevidste signaler og coacher dem i at holde præsentationer både internt og eksternt. Kristians ekspertise bygger på en baggrund som skuespiller og han har mere end 15 års erfaring i rådgivning af ledere og musikere. Kristian har desuden skrevet bogen “Ud over scenekanten” og du vil på dagen lære om flere af teknikkerne fra bogen. 

Tilmelding

Scroll to Top
Next Level IC